De week van …

Jasmijn Schol

In de week van… nemen de collega’s van Hello New Day je mee in de hoogtepunten van hun week. Deze editie is het de beurt aan Jasmijn Schol. Naast haar werk bij Hello New Day volgt ze momenteel de opleiding Business Innovation aan het Avans. Kijk en lees mee met Jasmijns week.

Maandag 19 april 2021

“Vandaag hebben we het met het team een brainstormsessie voor onze Academy of Innovation. Met post-its plakken we alle ideeën die voorbijkomen op de muur. Het is leuk om te zien dat de academy steeds meer vorm krijgt.

De middag is gereserveerd voor mijn studie. Het is lekker weer, dus voordat ik ga studeren lunch ik buiten met een vriendin. Daarna pak ik voor het eerst in hele lange tijd weer eens de trein. We hebben bijna alleen maar online les, dus het is een uitzondering om naar school te gaan. Lekker om er even uit te zijn!”

 

Dinsdag

20 april 2021

“Vandaag werk ik thuis aan mijn studie. Tussendoor doe ik wat werk voor Hello New Day. We hebben begin dit jaar een puzzel verzonden aan onze relaties. Aan mij de taak om hier een foto van te maken, die we kunnen delen op onze website en social media. Zo kunnen mensen checken welke innovatiemetaforen verstopt zaten in de puzzel.

Als ik klaar ben met studeren, pak ik het boek ‘Think and Grow Rich’ van Napoleon Hill erbij. Een aanrader!”

Woensdag

21 april 2021

“Hello New Day heeft een nieuw kantoor binnen JADS, en vandaag mag ik hier voor het eerst werken! Superleuk om op deze plek mijn laptop open te klappen. We kunnen nog niet allemaal tegelijk aanwezig zijn door de coronamaatregelen, maar hopelijk hoeven we daar niet meer lang op te wachten.

Voor mijn studie volg ik een college over biomimicry. Dit is een denkwijze waarbij je kijkt naar de natuur als je gaat innoveren. Heel interessant om weer een nieuwe invalshoek te leren kennen. In de avond besluit ik om mijn skeelers onder te binden, een hobby die ik dankzij corona weer heb opgepakt. Altijd heerlijk om zo uit te waaien.”

Donderdag

22 april 2021

“Vandaag staat in het teken van mijn studie. Ik spreek af met mijn studiegenoten om te brainstormen voor een project. We bedenken een concept over permacultuur. Dit is een ontwerpmethode die als doel heeft om de menselijke leefomgeving ecologisch duurzaam en economisch stabiel in te richten. Complexe ecosystemen uit de traditionele tuinbouw dienen hierbij als voorbeeld.

Tussendoor volgen we digitaal de lessen die op het programma staan. Als de lessen afgelopen zijn, maken we een minimum viable product om ons concept te testen.”

Vrijdag 23 april 2021 

“Laatste dag van de week alweer. Ik heb vandaag iets om naar uit te kijken, want ik vertrek vanavond naar Sneek voor een weekend weg. Voor de gelegenheid heb ik mijn lievelingstrui aangetrokken. Voordat het zover is staat er nog één ding op mijn agenda, en dat is het maken van een post voor onze Academy of Innovation. Hij gaat bijna open, dus dat willen we graag delen met onze volgers. Tussen de middag maken we een wandeling in onze kantoortuin. Na een paar uur werken kan het weekend beginnen!”

Dit was een kijkje in de week van Jasmijn. Voor de volgende editie geeft zij het stokje door aan Thijs. Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om te werken bij Hello New Day? Neem dan contact op met Johan via johan@hellonewday.nl of 06-55758973.

johan treur

0 reacties

Share This

Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door verder te gaan, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.  Meer informatie >>

Cookie settings

Hieronder kun je kiezen welke soorten cookies je wilt toestaan op deze website. Klik op de groene button "Opslaan" om je keuze te bevestigen.

FunctionalOnze website maakt gebruik van functionele cookies. Deze cookies zijn nodig om onze website te laten werken.

AnalyticalOnze website maakt gebruik van analytische cookies om onze website te analyseren en te optimaliseren voor o.a. de bruikbaarheid.

Social mediaOnze website plaatst sociale media-cookies om de inhoud van derden zoals YouTube en FaceBook te tonen. Deze cookies kunnen je persoonlijke gegevens volgen.

AdvertisingOnze website plaatst advertentiecookies om je advertenties van derden te tonen op basis van je interesses. Deze cookies kunnen je persoonlijke gegevens volgen.

OtherOnze website plaatst cookies van derden van andere diensten van derden die niet analytisch, sociale media of reclame zijn.