De week van …

Anne & Denise

In de week van… nemen de collega’s van Hello New Day je mee in de hoogtepunten van hun week. Deze editie is het de beurt aan onze stagiaires Anne van der Plas en Denise van der Burgt. Allebei zitten ze in het derde jaar van hun studie Business Innovation aan de Avans Hogeschool. Kijk en lees mee met hun week, waarin ze elkaar afwisselen.

Maandag 1 november 2021

Denise: “Ik begin de week met een workshop die ik geef op mijn eigen school. Samen met David vertel ik studenten die de minor Emerging Technologies Playground volgen over Concepting. Dit is een methode om gestructureerd van idee naar concept te gaan bij innovatie. De mensen die de workshop volgen testen in 3 rondes aannames aan de hand van hun innovatieopdracht.”

“Na de workshop ga ik terug naar het kantoor van Hello New Day. Hier werk ik aan het onderzoek voor mijn stageopdracht. Later op de middag heb ik samen met het team van de Academy of Innovation een stand-up meeting, waarin we bespreken hoe het nu met de Academy gaat en wat we nog meer kunnen doen.”

 

 

BHV-cursus Thijs
tender hello new day

Dinsdag

2 november 2021

Anne: “Mijn stageopdracht gaat over een Community of Practice. Vandaag kan ik theorie met praktijk combineren, want ‘s ochtends geeft Fieldlab CAMINO een community of practice over Digital Twins. Hier vertellen onder andere ProRail, Rijkswaterstaat en Vialis hoe zij Digital Twins gebruiken in hun werk. Interessant om dit vanuit de organisatiewereld te horen.”  

“’s Middags ga ik meteen aan de slag met mijn stageopdracht, om de informatie die ik vanmorgen heb opgedaan te verwerken. Daarnaast help ik Pim met zijn werk voor Netwerk Duurzaam ’s-Hertogenbosch. Ik denk mee over de opzet van dit netwerk en houd de mailbox bij. Ook help ik met de organisatie van de eerste bijeenkomsten.” 

poster hello new day

Woensdag

3 november 2021

Denise: “Vandaag werk ik thuis aan het onderzoek van mijn stageopdracht. Voor mijn innovatieopdracht moet ik een innovatief concept creëren voor het monitoren van de klantfeedback en terugkoppelen van deze feedback zodanig dat dit positieve uitkomsten genereert voor zowel Hello New Day als zijn klanten.

In de middag hebben we een meeting over het Hello New Dashboard. Intern gaan we een aantal processen monitoren. We zijn een groeiend bedrijf en verzamelen steeds meer data. Dat kan interessante inzichten geven voor de organisatie.”

“Als ik klaar ben met werken ga ik naar het zwembad om te trainen. In mijn vrije tijd doe ik aan wedstrijdzwemmen. Na 1,5 uur in het water zit de training erop. Mijn specialiteit is de borstcrawl en de rugcrawl, maar in de wedstrijden zwem ik nog alle slagen. Momenteel zijn we hard aan het trainen voor de volgende wedstrijd op 21 November waar ik de 200 meter wisselslag en 100 meter schoolslag zwem.”

poster hello new day

Donderdag

4 november 2021

Anne: “Vandaag ga ik met Pim mee op bezoek bij Sparkling Plastic in Den Bosch. Hier verwerken en recyclen ze plastic zodat het weer opnieuw gebruikt kan worden. Supertof om hier mee over te weten te komen. Sparkling maakt plastic in allerlei vormen. Zo nemen we plaats op een plastic stadsbank en zien we hoe ze bezig zijn met het ontwerpen van een plastic brug.”

“In de avond ga ik op de fiets naar het hockey. Ik hockey bij MHC Rosmalen in Dames 2. We staan nu eerste in de poule en zijn dus op weg naar het kampioenschap. We spelen tegen teams uit de regio.”

Vrijdag 5 november 2021 

Denise: “Vandaag is een bijzondere dag, want we vieren het 10-jarige jubileum van Hello New Day. Maar eerst verwelkomen we nog onze nieuwe collega Marlies. Dat doen we traditiegetrouw met een Bossche Bol. Daarna gaan we de stad in om het spel Supercops te spelen. Hier rennen we als politie achter boeven aan. Een leuk en intensief spel om te spelen!”

Anne: “s’Middags rijden we naar Rucphen om daar te gaan ijskarten. Helaas worden we geen eerste, maar zelfs zonder te winnen was dit een hele leuke ervaring. Tijdens het diner spelen we nog een moordmysterie-spel. We sluiten de dag gezellig af met een drankje in de kroeg in Breda. Supertof om dit 10-jarige jubileum mee te mogen maken!”

lunch hello new day
BBQ zomer hello new day

Dit was een kijkje in de week van Anne & Denise. Voor de volgende editie geven zij het stokje door aan Marlies. Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om stage te lopen bij Hello New Day? Neem dan contact op met Anne of Denise.

Thijs Verbeek Hello New Day
Thijs Verbeek Hello New Day

0 reacties

Share This

Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door verder te gaan, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.  Meer informatie >>

Cookie settings

Hieronder kun je kiezen welke soorten cookies je wilt toestaan op deze website. Klik op de groene button "Opslaan" om je keuze te bevestigen.

FunctionalOnze website maakt gebruik van functionele cookies. Deze cookies zijn nodig om onze website te laten werken.

AnalyticalOnze website maakt gebruik van analytische cookies om onze website te analyseren en te optimaliseren voor o.a. de bruikbaarheid.

Social mediaOnze website plaatst sociale media-cookies om de inhoud van derden zoals YouTube en FaceBook te tonen. Deze cookies kunnen je persoonlijke gegevens volgen.

AdvertisingOnze website plaatst advertentiecookies om je advertenties van derden te tonen op basis van je interesses. Deze cookies kunnen je persoonlijke gegevens volgen.

OtherOnze website plaatst cookies van derden van andere diensten van derden die niet analytisch, sociale media of reclame zijn.