De week van …

Marlies de Bruijn

In de week van… nemen de collega’s van Hello New Day je mee in de hoogtepunten van hun week. Deze editie is het de beurt aan onze collega Marlies de Bruijn. Kijk en lees mee met haar week.

Maandag

“Mijn werkweek begint met een fietstochtje van 10 minuten door onze prachtige stad ’s-Hertogenbosch. Vooral het laatste stuk is genieten, als ik over de brug een prachtig uitzicht over de Dommel heb. Ik kom aan in de kloostertuin van ons kantoor en parkeer mijn fiets. Tijd om aan de slag te gaan!

De week staat in het teken van ons Innovatietafel Jaarevent, dat aanstaande donderdag plaatsvindt.  De Innovatietafel is een concept van Hello New Day waarbij elk kwartaal een vaste groep ondernemers bij elkaar komt om hun uitdagingen te bespreken. Eén keer per jaar komen de leden vanuit alle 7 steden samen om elkaar te ontmoeten tijdens een event. Het thema van dit jaar is ‘Briljante Mislukkingen’.

De voorbereiding gaat goed, maar we hebben nog genoeg te doen. Het is erg fijn dat ik daar hulp bij krijg van onze stagiair Berend. Ik praat hem bij en we gaan allebei aan de slag om de puntjes op de i te zetten.”

Dinsdag

 

“Voor het jaarevent ben ik de laatste printjes en tafelindeling aan het maken, wat resulteert in een chaotisch bureau. Ik beloof dat mijn werkplek er normaal gesproken een stuk netter uitziet.

Daarna heb ik wat communicatietaken op de planning staan. Voor de Academy of Innovation maak ik wat social media-posts en pas ik de website aan. De Academy is een onderdeel van Hello New Day waar mensen die meer willen leren over innovatie online of fysieke trainingen kunnen volgen.

Voor Fieldlab CAMINO nodig ik een aantal deelnemers uit om geïnterviewd te worden door onze blogschrijfster Donna.

Samen met Johan heb ik een overlegmoment waarbij we wat vragen doornemen die ik door de week heen verzamel. Hierna heb ik weer voldoende taken om de komende weken mijn agenda te vullen 😊”

Woensdag

 

“Op woensdagen werk ik altijd een halve dag vanuit huis. In de middag (en in het weekend) werk ik als freelance grafisch vormgever. Dit doe ik al meer dan 11 jaar en vind ik erg leuk om te doen, zeker als afwisseling naast mijn vaste baan. Vandaag mag ik een aantal vlaggen ontwerpen, een promotiefilmpje in elkaar zetten en wat visuals maken.

Eind van de middag ga ik sporten. Dit doe ik 2x per week bij CrossFit Den Bosch. Vandaag bestaat de les uit back squats, wall balls en burpees. Die laatste zijn op z’n zachtst gezegd niet mijn favoriet, maar ik ben achteraf altijd blij als ik een beetje kapot terugkom van zo’n les. Even afwachten of ik morgen ook nog blij ben met de spierpijn.

In de avond staat er cabaret op het programma. Ik ga naar Patrick Laureij in het Parktheater, samen met mijn schoonzusje. Een erg leuke show!”

Donderdag

 

“Vandaag is de grote dag van het Innovatietafel jaarevent! Na het verwerken van wat last minute af- en aanmeldingen en de laatste details rijd ik met alle benodigde spullen naar TMC in Eindhoven, waar het event plaatsvindt.

Ontzettend leuk om alle leden in real life te ontmoeten. Met vrijwel iedereen heb ik al eens contact gehad, maar dat was meestal per mail, Whatsapp of telefonisch.

Na de keynote van Bas Ruyssenaers van het Instituut voor Briljante Mislukkingen gaan de ondernemers in groepen hun faalmomenten met elkaar delen. Aan het eind van de avond pitchen 5 finalisten hun verhaal. De winnaar gaat naar huis met de hoofdprijs: een dagdeel workshop van Hello New Day, een boek over Briljante Mislukkingen en uiteraard de winnaarsbeker.

Het was een inspirerende avond!”

Vrijdag 

“De laatste dag van de werkweek begint met een locatiebezoek aan een restaurant, om te zoeken naar een geschikte ruimte voor een bijeenkomst van De Innovatietafel. Als community manager zorg ik er in de 7 verschillende steden o.a. voor dat het diner is geregeld.

Hierna fiets ik naar Hello New Day. Vrijdag is onze kantoordag, waarop iedereen – je gelooft het niet – op kantoor werkt. Ik zorg voor de gezamenlijke lunch, met wekelijks een kleine strijd tussen collega’s om friet, wraps of broodjes. Vandaag gaan de jongens voor friet. Milou en ik kiezen voor een wat gezonder alternatief.

Eind van de middag is er een kennisdeling. Elke vrijdag presenteert een collega wat diegene geleerd heeft de afgelopen tijd, of vertelt hij of zij over een project. Vandaag leert Thijs ons iets over Agile Scrum, n.a.v. een training die hij laatst heeft gevolgd.

Hierna sluiten we af met een biertje en elkaar te vertellen hoe onze week was; groen, oranje of rood. Mijn week was groen!”

Dit was een kijkje in de week van Marlies. Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om te werken bij Hello New Day?
Neem dan contact op met Marlies via marlies@hellonewday.nl of bel met 073 – 851 7000

Marlies

0 reacties

Share This

Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door verder te gaan, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.  Meer informatie >>

Cookie settings

Hieronder kun je kiezen welke soorten cookies je wilt toestaan op deze website. Klik op de groene button "Opslaan" om je keuze te bevestigen.

FunctionalOnze website maakt gebruik van functionele cookies. Deze cookies zijn nodig om onze website te laten werken.

AnalyticalOnze website maakt gebruik van analytische cookies om onze website te analyseren en te optimaliseren voor o.a. de bruikbaarheid.

Social mediaOnze website plaatst sociale media-cookies om de inhoud van derden zoals YouTube en FaceBook te tonen. Deze cookies kunnen je persoonlijke gegevens volgen.

AdvertisingOnze website plaatst advertentiecookies om je advertenties van derden te tonen op basis van je interesses. Deze cookies kunnen je persoonlijke gegevens volgen.

OtherOnze website plaatst cookies van derden van andere diensten van derden die niet analytisch, sociale media of reclame zijn.